Почетак Актуелно Мајданпек Рудничко обележје на улазу у Мајданпек

Рудничко обележје на улазу у Мајданпек

6 друго читање
1
0
579

  Мајданпек.   –  Изнад тунела код Новог сервиса,  мање од два километра испред улаза у Мајданпек из правца Кучева, недавно је постављен ротирајући знак и натпис “Рудник бакра Мајданпек”. Рудничко обележје града под Старицом, видљиво дању и осветљено ноћу, од седамдесетих година прошлог века стајало је на згради Дирекције РБМ-а. После сређивања стари симбол града добио је ново место.
Изабрано је место које је добар увод за улаз у град и рудник. Најзаслужнији за постављање знака на месту где ће информисати путнике да су се приближили руднику и Мајданпеку јесу Небојша Благојевић из Конструкционог бироа ПУС-а и радници Производних услуга РБМ-а – истиче Неђељко Чавић, помоћник директора РБМ-а за електромашинство.Рудничко обележје на улазу у Мајданпек

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Мајданпек

Један коментар

  1. Sofronije

    10. јуна 2014. у 23:01

    Zanimljivo ali zbunjujuce vec imam primedbu coveka koji je nocu putovao iz pravca Beograda i koji je desetak minuta stajao ispred tunela misleci da se tu ulazi u rudnik dok nije doslo vozilo iz suprotnog pravca,sta ces covek nikad nije bio u Majdanpeku nije znao da je to obican tunel a ne ulaz u jamu.

    Одговор

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Погледајте и

Од Serbia Zijin Copper два милиона динара за фудбалски клуб „Мајданпек 1934“

Да се фудбал опет игра Донација мајданпечком фудбалском клубу само је један од примера кој…