Почетак Корпоративна одговорност Рудник бакра Мајданпек помаже уређење града

Рудник бакра Мајданпек помаже уређење града

2 друго читање
2
0
1,087

Постављено 13 клупа

 

У погону ПУС-а направљени носачи, “Србија шуме” обезбедиле грађу и првих 13 клупа и један сто су већ постављени. – Због добрих реакција грађана акција ће бити настављена
МАЈДАНПЕК
. – Испуњавајући обећање да ће, према могућностима, допринети уређењу града, у Руднику бакра Мајданпек направили су и по граду поставили првих 13 клупа. Прве реакције грађана су изузетно повољне, а челни људи мајданпечког Рудника бакра кажу да ће акцију наставити.
Идеји је потекла у Руднику бакра Мајданпек, осмишљена и реализована у погону Производних услуга, где су направљени носачи, а “Србија шуме” су обезбедиле јасенову грађу. Тако је испред зграде ВК 2 настао леп кутак:
Овде имамо хладовину, можемо да се дружимо, попијемо кафицу, попричамо и тако се зближимо са комшијама – каже Георги Митов, пензионер РБМ-а. – Оку је ово лепо, пријају рудничке боје у рудничком граду, а посебно када се зна да смо захваљујући Руднику ово и добили.
Сличне коментаре добили смо и од десетине других “корисника” клупа које смо затекли у Капетанској улици, најдужој у граду, дуж које је већина клупа постављена. Овај потез посебно хвале станари оближњих зграда, али још и више они који станују у горњим деловима Мајданпека, а који до станова пешаче, па им клупе представљају, као и шетачима, “сјајно место за предах”. Највише су, ипак, обрадовале децу која су нацртаном честитком захвалили мајданпечким рударима.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Корпоративна одговорност

2 Коментари

  1. Korisnica klupe

    28. јула 2014. у 12:29

    Kako ovo lepo zvuči…potpisnik teksta i anketirani „korisnici“ klupa, svojim ushićenjem, neodoljivo podsećaju na lik Zokija , iz popularnog filma „Tito i ja“, tokom prijema za Dan mladosti.

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…