Почетак Актуелно Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возило

Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возило

23 друго читање
0
0
4,137
Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возило

Радост даривања

塞尔维亚紫金波尔铜业为小鹿幼儿园捐赠一辆校车
赠人玫瑰,手有余香

Ling Dexi: Деца заслужују посебну пажњу јер су нада локалне заједнице и будућност земље. У томе делимо мишљење са министром рударства и енергетике Александром Антићем, који такође брине о најмлађима. – Возило које смо добили на поклон ће подићи квалитет рада и услуга предшколске установе „Бамби“, у чијим вртићима је укупно 1.150 деце, рекла је Љиљана Радичевић
БОР. – Serbia Zijin Bor Copper, као озбиљна и друштвено одговорна компанија, наставила је и у овој години да на различите начине, а ослушкујући потребе локалне заједнице, помаже граду и становништву. Овога пута, на свечаној церемонији примпоредаје донације, уприличеној 29. јануара испред обданишта „Бамби“ у Бору, Компанија је овој предшколској установи даривала доставно возило. Кључеве је директорки Љиљани Радичевић уручио заменик генералног директора Компаније Ling Dexi.
Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возилоSerbia Zijin Bor Copper брине о локалној заједници. Недавно смо градској Болници поклонили савремени уређај за разбијање камена у бубрегу, који је од велике користи људима са таквом врстом здравственог проблема. Срећни смо што сада можемо да помогнемо установи за децу „Бамби“ и мислимо да деца заслужују посебну пажњу јер су нада локалне заједнице и будућност земље. У томе делимо мишљење са министром рударства и енергетике Александром Антићем, који такође брине о најмлађима. Због тога нам је велико задовољство што смо обдаништима у Бору донирали корисно возило и на тај начин помогли деци, њиховим васпитачима и локалној заједници. Компанија се труди да увек ради за добробит заједнице, па ће се донације наставити. Посебно ми је задовољство и част што у име компаније Serbia Zijin Bor Copper данас могу да уживам у радости даривања и то у друштву оних који умеју најискреније да се радују – у друштву деце. Желим свима све најбоље у 2020. години – рекао је заменик генералног директора Serbia Zijin Bor Copper Ling Dexi.
Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возилоУ име деце, родитеља и васпитача, директорка предшколске установе „Бамби“ захвалила се за вредну донацију и истакла да ће возило бити на услузи свим обдаништима у Бору и од велике користи приликом дистрибуције оброка малишанима, с обзиром на то да се храна за њих и васпитаче припрема на једном месту, а вртића има шест.
Овим гестом и вредним поклоном Serbia Zijin Bor Copper доказала је да је друштвено одговорна компанија која препознаје потребе на локалу, али је и показала емпатију према деци. Возило које смо добили на поклон ће подићи квалитет рада и услуга предшколске установе „Бамби“, у чијим вртићима је укупно 1.150 деце. У току је израда пројекта за још један објекат површине три хиљаде метара квадратних, са свим пратећим садржајима, јер имамо и 260 малишана на листи чекања за место у неком од вртића – казала је Љиљана Радичевић.
Истакавши да су врата обданишта широм отворена и за децу радника Serbia Zijin Bor Copper из Кине, директорка „Бамбија“ честитала пријатељском народу Кинеску нову годину и пожелела свима срећу, здравље и пословни успех.
Serbia Zijin Bor Copper донирала предшколској установи „Бамби“ у Бору доставно возилоСвечаности, која је завршена дечијом песмом и игром, присуствовао је и градоначелник Бора Александар Миликић.
Драго ми је да овакве ствари функционишу и да се добра сарадња са „Zijinom“, када су у питању брига о граду и суграђанима, наставља. Сигруан сам и да ће се убудуће само продубљивати, јер Serbia Zijin Bor Copper врло одговорно брине о окружењу у којем послује – казао је градоначелник Бора.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Зиђин у сусрет Дану рудара Србије поново организовао ликовну колонију

Почео “Зиђин Арт 2024” Србија Зиђин Копер и Србија Зиђин Мајнинг настоје да промовишу екон…