Почетак Синдикална страна Синдикат „Независност“ ТИР-а оцењује усвајање УППР-а као историјски догађај за РТБ

Синдикат „Независност“ ТИР-а оцењује усвајање УППР-а као историјски догађај за РТБ

6 друго читање
0
0
989

Нови почетак за компанију

 

Отпис дуга од 900 милиона евра значи нов почетак за компанију, сигурност за запослене и невероватан је успех менаџмента РТБ-а – истичу басенски „независни“

Синдикат "Независност" ТИР-а оцењује усвајање УППР-а као историјски догађај за РТБТИР. – Дуг комбината бакра од преко милијарду евра, који је стваран претходних деценија, био је озбиљна претња за Басен, раднике и синдикате, што је реално могло довести до стечаја. Тим поводом, више пута смо разговарали са представницима Владе Србије тражећи позитивно решење за компанију, што је премијер обећао приликом претходног боравка у Бору. Наш синдикат препознао је одлучност и подржао Владу, премијера и пословодство да истрају у томе. Отпис дуга од 900 милиона евра значи нов почетак за компанију, сигурност за запослене и невероватан је успех менаџмента РТБ-а.
Синдикат "Независност" ТИР-а оцењује усвајање УППР-а као историјски догађај за РТБОво је закључак Одбора Синдиката „Независност“ ТИР-а са седнице која је, седмог јула, одржана поводом „једног од најзначајнијих догађаја у РТБ-у – усвајања УППР-а којим је нашој компанији отписан дуг од 900 милиона евра“. – Као представник запослених нашег синдиката у Скупштини ТИР-а, имао сам прилику и част да, у својству заменика председника, потпишем одлуку о усвајању УППР-а ТИР-а и тиме допринесем непоновљивом историјском догађају за нашу компанију и раднике. Ово је значајан дан за РТБ, запослене и синдикате и, после нове топионице и фабрике сумпорне киселине, други велики успех за све нас – рекао је Драган Јанкуцић, председник Одбора Синдиката „Независност“ ТИР-а.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Синдикална страна

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…