Почетак Синдикална страна Синдикат рудара Србије обезбедио још два теренска возила

Синдикат рудара Србије обезбедио још два теренска возила

4 друго читање
1
0
1,059

 За боље услове рада у РБМ-у

 

После „ладе ниве“ и „уаза“ обезбеђена још два теренска возила: „там 110“, опремљен као покретна радионица, и „пинцгауер“ за превоз радника и алата. – У најави опремање купатила на Површинском копу и обезбеђење цистерне за воду

Синдикат рудара Србије обезбедио још два теренска возилаМАЈДАНПЕК. – Синдикат рудара Србије испунио је обећање да ће побољшати услове рада у Руднику бакра Мајданпек: после „ладе ниве“ и „уаза“ обезбедио је још два теренска возила. „Там 110“, опремљен као покретна радионица, и „пинцгауер“ за превоз радника и алата омогућиће запосленима у електромашинском одржавању да брже и ефикасније интервенишу на терену.
-Ова возила, „там 110“ који је опремљен као покретна радионица и „пинцгауер“ за превоз радника и делова, омогућавају брже интервенције на лицу места када је реч о кваровима багера, бушилица, булдозера и тешких возила – каже Бојан Јовановић, дипломирани инжењер саобраћаја.
Синдикат рудара Србије обезбедио још два теренска возила-Теренска возила нам много значе за одржавање опреме због специфичности терена и габарита. Сада брже и безбедније стижемо на интервенцију – додаје Урош Зарић који 37 година ради на Површинском копу.
-Ускоро ћемо се побринути и за опремање купатила за потребе радника Површинског копа, а касније би требало да стигне и цистерна за воду – обећала је Јагодинка Богдановић, заменица председника Синдиката рудара Србије у Мајданпеку.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Синдикална страна

Један коментар

  1. Rade

    24. јуна 2013. у 21:34

    Odkud novac?? Hoćeli to već neko nadležan,ili upućen,na ovo pitanje odgovoriti!!

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…