Почетак Корпоративна одговорност Србија Зиђин Копер организовала пријем за европског шампиона у кик-боксу

Србија Зиђин Копер организовала пријем за европског шампиона у кик-боксу

4 друго читање
0
0
645

Бобан Николић: Подршка компаније је подстрек за мој даљи труд и рад

Двадесетшестогодишњи Боранин, запослен у Србија Зиђин Копер, освојио је прво место и златну медаљу на недавно одржаном Европском првенству у кик-боксу у Турској. – Златна медаља је резултат личног залагања и труда, а компанија је поносна и срећна што ју је освојио наш радник, и то изврстан млади радник, казао Хуанг Џаоју

СЗК. – Поносна што међу запосленима има и истакнуте спортисте који широм света бране боје државе Србије, остварују врхунске резултате и са такмичења доносе најсјајнија одличја, Србија Зиђин Копер организовала је (25. новембра) пријем за Бобана Николића, који је на недавно одржаном Европском првенству у кик-боксу у Турској освојио прво место и златну медаљу.
Са европским шампионом у кик-боксу, запосленим у Србија Зиђин Копер, разговарао је директор људских ресурса Хуанг Џаоју.
Ова златна медаља је резултат личног залагања и труда, а компанија је поносна и срећна што ју је освојио наш радник, и то изврстан млади радник – рекао је Џаоју.
Захваљујући се руководству Србија Зиђин Копер за пријем, поклоне и честитку, двадесетшестогодишњи Боранин истакао је да ће му част, коју му је указала компанија у којој је запослен, бити подстрек за даљи труд и рад. – Компанија у којој радим, Србија Зиђин Копер, увек ми је излазила у сусрет када је требало да одсуствујем с посла због припрема и такмичења. Због тога хоћу да се захвалим и мојој шефици Виолети Вучковић, али и Александру Тушевљаку. Имам посао који ми омогућава да радим и тренирам, што мени заиста много значи, јер могу темељно да се спремим за такмичења на којима представљам свој град и земљу. На Европском првенству нема лаких борби, нема лаких мечева. У финалу сам победио актуелног светског првака, што није мала ствар. И победио сам га убедљиво иако сам на такмичење дошао са сломљеним носом, што је повреда коју сам задобио још током припрема – казао је европски шампион у кик-боксу.
Бобан Николић је члан кик-бокс клуба “Бор” и светски је вицешампион у дисциплини “лоу кик”, категорија до 57 килограма. Прошле године је на Светском првенству у финалној борби изгубио од Анана Мамадова из Азербејџана, али му се сада реванширао на најбољи могући начин.
Кик-бокс репрезентација Србије је на првенству Европе у Турској освојила 19 медаља, од тога четири златне, шест сребрних и девет бронзаних.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …