Почетак Актуелно Усавршавање радника РТБ-а Бор

Усавршавање радника РТБ-а Бор

2 друго читање
0
0
1,279

“Енглези” добили сетификат

 

Осмомесечни курс енглеског језика завршило 140 радника РТБ-а Бор. – За три године сертификате добило близу 500 запослених. – Одговорне компаније дају предност онима који желе да уче и да се усавршавају

Усавршавање радника РТБ-а БорРТБ БОР. – У сарадњи са школом за стране језике “Конкорд” у Београду Рударско топионичарски басен Бор већ трећу годину организује курс енглеског језика за своје раднике. На последњем курсу, који је ове школске године трајао осам месеци, сертификате је добило 140 радника, а за три године курс је завршило близу 500 запослених.
То је за Басен Бор изузетно важно јер услови на тржишту захтевају веома оспособљену радну снагу. Одговорне компаније дају предност онима који желе да уче и да се усавршавају, па то чини и Басен Бор – истиче помоћник генералног директора РТБ-а Будимир Милутиновић.
И полазници курса задовољни су оним шта су научили јер им је усавршавање и те како потребно:
Усавршавање радника РТБ-а БорЕнглески језик ми је веома битан у свакодневном послу јер сам у контакту са иностраним партнерима. Имали смо изузетну сарадњу са професорима, много смо научили за осам месеци и успешно завршили курс – каже Гордана Жикић, саветник за економске послове у пројекту “Реконструкција топионице и изградња фабрике сумпорне киселине”.
Ја сам сменски мајстор у Топионици и енглески језик ми је неопходан јер уводимо нову технологију – каже полазник курса Горан Стиковић.
Усавршавање радника РТБ-а БорУ школи за стране језике “Конкорд” у Београду истичу да радници РТБ-а Бор показују изванредно знање и да ће ова сарадња бити настављена:
Нисмо очекивали толико интересовање и толики број полазника којима је потребан енглески језик. Поносни смо на Бор јер су полазници, од радника до инжењера и руководилаца, показали добро знање и жељу да још уче. Зато ћемо организовати и наредне курсеве у Бору – каже Ана Бастианони, директорица школе за стране језике “Конкорд” у Београду.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…