Почетак Актуелно Мајданпек Успешан ремонт примарне дробилице у РБМ-у

Успешан ремонт примарне дробилице у РБМ-у

2 друго читање
0
0
913

 

Без застоја у производњи

 

Уместо за планирана четири дана, ремонт примарне дробилице у Руднику бакра Мајданпек завршен за три без застоја у производњи

Успешан ремонт примарне дробилице у РБМ-уРТБ, РБМ. – Захваљујући добро испланираном и организованом послу, запослени у Руднику бакра Мајданпек уместо за четири завршили су ремонт примарне дробилице за непуна три дана. Док је планирани ремонт трајао, производња није прекинута јер је све унапред било припремљено.
Ништа нисмо препустили случају. Побринули смо се да производња не трпи док је транспортни систем у застоју, па смо на станици Б имали ускладиштен материјал и булдозерима га потискивали на сипку. Успешан ремонт примарне дробилице у РБМ-уНа отвореном старом складу код примарног дробљења активирали смо додаваче и имали могућност да додатно шаљемо руду флотацији како бисмо избегли застој. Имали смо и резервни план, пошто има доста влажне руде, али се ипак све завршено без проблема – потврђује Небојша Стојановић, заменик директора РБМ-а.
Јагодинка Богдановић, технички руководилац Дробљења, истиче значај квалитетно обављеног посла и изузетно ангажовање запослених, а Славиша Златић, вк машинбравар на одржавању транспортног система фазе ИИ, каже да су били организовани у две дванаесточлане екипе које су радиле и по 12 сати.
После успешно обављеног ремонта примарне дробилице производња у овом делу Рудника бакра Мајданпек биће сигурна најмање шест месеци.

Још повезаних текстова
В Силвија Вукашиновић
Више текстова Мајданпек

Оставите одговор

Погледајте и

Представљамо добитнике награде „Инжењер Шистек“

Иван Најденов: Човек кога награда неће променити Помоћник руководиоца Огранка ТИР за произ…