Почетак Актуелно Васкршња и Првомајска честитка

Васкршња и Првомајска честитка

1 друго читање
0
0
961

Са жељом да највећи хиршћански празник, Васкрсење Христово, проведу у духовном и свеопштем миру и радости, у кругу својих породица, пријатеља и комшија, свим радницима Басена и грађанима Бора и Мајданпека честитам наступајуће празнике и поздрављам их традиционалним поздравом – Христос васкрсе!
Нека Васкрс, као празник наде и вере у бољу будућност, правичност, разумевање и љубав према ближњима, донесе у све домове радост и свако добро.

Свим басенским радницима, њиховим породицама и грађанима општина Бор и Мајданпек, у своје и у име РТБ-а, честитам уједно и Међународни празник рада, Први мај.
Празник који афирмише рад, солидарност и развој нека нас подстакне да истрајемо у намерама да, упркос неповољним економским условима, заједно градимо просперитетније друштво, оно које ће омогућити свима да остваре једно од основних људских права – право на рад и живот од свог рада.
Верујући да ће се Први мај убудуће обележавати са више радости и задовољства, желим свима да празник и ове године прославе у том духу.

Бор, 29. април 2016. год. Генерални директор РТБ-а БорВаскршња и Првомајска честитка

Још повезаних текстова
В admin
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реакција на неодговорно понашање активиста НВО

СРБИЈА ЗИЂИН КОПЕР. – На планини Старица, на којој компанија Србија Зиђин Копер у ци…