Почетак Корпоративна одговорност Захвалница Економско-трговинске школе у Бору за Serbia Zijin Copper

Захвалница Економско-трговинске школе у Бору за Serbia Zijin Copper

12 друго читање
0
0
706

За подршку у борби са вирусом и несебичну помоћ

Пријатељство две земље је са највишег нивоа Кине и Србије допрло до свих друштвених „пора“ и видљиво је у сваком сегменту живота. Због тога у Бору и школство тражи упориште у највећој компанији у граду, а бескрајно смо захвални за то што га је наша школа баш увек и добила, истакла је директор Светлана Радосављевић
SERBIA ZIJIN COPPER
. – Да дубоко цени сваки гест Компаније и пружену безрезервну помоћ у решавању било ког проблема „у доба короне“, Економско-трговинска школа у Бору показала је (9. априла) организацијом пријема за делегацију Serbia Zijin Copper. Директор ове борске средње образовне установе Светлана Радосављевић том приликом је шефу Кабинета генералног директора Hongzi Wenu уручила захвалницу за донацију заштитних средстава и опреме у циљу спречавања ширења епидемије.
Пријатељство две земље је са највишег нивоа Кине и Србије допрло до свих друштвених „пора“ и видљиво је у сваком сегменту живота. Због тога у Бору и школство тражи упориште у највећој компанији у граду, а бескрајно смо захвални за то што га је наша школа баш увек и добила. Било да је реч о помоћи у виду донације заштитних маски и дезинфекционих средстава или запошљавању наших ученика, Serbia Zijin Copper увек је излазила у сусрет свакој нашој молби – казала је Светлана Радосављевић.
Истичући да сви у Кини знају за челично пријатељство два народа, шеф Кабинета генералног директора Serbia Zijin Copper обећао је да ће Компанија наставити да помаже образовни систем и школство, као и све остале делатности које су од виталног значаја за развој локалне заједнице.
Делегација Serbia Zijin Copper у госте није дошла празних руку, већ је и овом приликом домаћину поклонила заштитне маске и осталу опрему.
Економско-трговинску школу у Бору, у сва четири разреда, похађа 372 ученика.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Градској „Топлани“ без накнаде уступљени опрема и постројења у старој Енергани

Србија Зиђин Копер помаже грејну сезону у Бору Пошто је процес производње енергије у градс…