Почетак Актуелно Завршница године у Рударско-топионичарском басену

Завршница године у Рударско-топионичарском басену

2 друго читање
0
0
619

 У знаку изласка из реструктурирања

 

У препуној сали, генерални директор РТБ-а Благоје Спасковски са сарадницима разговарао о плану пословања за наредну годину, али и о свим обавезама везаним за завршницу реструктурирања компаније
2РТБ
. – И последњег радног дана у овој години, у комбинату бакра ради се уобичајено. И у рудницима и у топионици, али и у такозваној администрацији. Претпразнично расположење још увек се не осећа ни у генералној дирекцији Басена где је, у препуној сали, генерални директор РТБ-а Благоје Спасковски са сарадницима разговарао о плану пословања за наредну годину, али и о свим обавезама везаним за излазак компаније из реструктурирања.
3Оне, између осталог, подразумевају израду личне карте за свако зависно предузеће, нову организацију и систематизацију радних места у јединственом предузећу и припрему тима који ће бити задужен за спровођење јавних набавки. Иако не подлеже Закону о јавним набавкама, пошто је реч о предузећу са стопроцентним друштвеним капиталом, које је приде у реструктурирању, РТБ Бор ће, како се чуло на састанку, од наредне године пословати по свим прописима које предвиђа тај закон. – На тај начин спремно ћемо дочекати излазак из реструктурирања и формирање новог, јединственог предузећа које ће имати обавезу да ради у складу са Законом о јавним набавкама и свим позитивним прописима државе Србије – казао је, између осталог, Благоје Спасковски.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Градској „Топлани“ без накнаде уступљени опрема и постројења у старој Енергани

Србија Зиђин Копер помаже грејну сезону у Бору Пошто је процес производње енергије у градс…