Почетак Актуелно Зиђин Копер наставља улагање у образововање

Зиђин Копер наставља улагање у образововање

0 друго читање
0
0
479

Више од пола милиона динара за опремање школе “3 октобар”

Основна школа “3 октобар” у Бору добила око 600 хиљада динара за опремање информатичког кабинета и куповину мултифункционалне компјутерске опреме

СЗК. – Србија Зиђин Копер уручила је (13. јула) Основној школи “3 октобар” донацију вредну 600.000 динара. Средства су утрошена за опремање информатичког кабинета, куповину мултифункционе компјутерске опреме и два велика ТВ уређаја. Настава у једној од већих борских школа, коју похађа 700 ученика, биће унапређена применом модерних дигиталних уређаја.

Захваљујем се компанији на вредној донацији нашој школи. Новац смо искористили за куповину компјутерске опреме, мултифункционаог штампача и два телевизора. Ови поклони унапредиће образовање наших ученика, нарочито у области информационих технологија. Такође, олакшаће им комуникацију са ђацима из других европских земаља са којима су повезани програмом “Интернационалног пријатељства”. Сада су створени сви услови да заједно са вршњацима из Португалије, Француске и Турске, прате интерактивну наставу и негују пријатељства – рекла је директорка ове школе Снежана Савићевић.

Запослени у овој образовној установи су у знак захвалности приредили срдачан пријем за представнике менаџмента Србија Зиђин Копер, а заменик генералног директора Зоу Ганг истакао је да ће компанија наставити да пружа несебичну помоћ школским установама у подизању квалитета образовања у Бору и Мајданпеку.

Срећан сам што смо допринели бољем и садржајнијем образовању ученика ове основне школе. План компаније је да и у будућности друштвено одговорне активности усмери ка улагањима у знање нових генерација. Надам се да ћемо у сарадњи са Градском управом и локалном заједницом изградити боље услове школовања за нашу децу – казао је он.

Још повезаних текстова
В Д.Лилић Петровић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Србија Зиђин Копер обележила Фестивал змајевих чамаца припремом кинеског специјалитета

Мајданпечки основци правили укусне кнедле од пиринча МАЈДАНПЕК. – Мајданпечки огранак Срби…