Почетак Актуелно ZiJin Mining Grupa одржала радну конференцију за 2019. годину

ZiJin Mining Grupa одржала радну конференцију за 2019. годину

20 друго читање
0
1
1,535
ЗиЈин Мининг Група одржала радну конференцију за 2019. годину

Нова ера, нова достигнућа, нови скок

新时代、新作为、新跨越——紫金矿业召开2019年工作会议

Уколико останемо привржени путевима иновација, ZiJin ће успети да промовише реформу свог система у свим аспектима и омогућиће нови круг развоја у циљу интернационализације, односно ширења пословања у другим земљама, казао је генерални директор ZiJin Mining Grupe Chen Jinghe
СЈАМЕН
. – ZiJin Mining Grupa одржала је у фебруару (од 12-ог до 14-ог) радну конференцију за 2019. годину. Тема конференције била је „Нова ера, нова достигнућа, нови скок“, па је у том контексту и апеловано на све запослене да заједно раде, остваре нова достигнућа и постигну нови скок.

Лидер
ZiJin Mining GrupaГосподин Chen Jinghe је оснивач компаније ZiJin и њен кључни лидер. Главни је проналазач злата и бакра на планини ZiJin, а потом и вођа истраживања и организације отварања рудника.
Дипломирао је на одсеку геологија на Универзитету у Фузхоу, менаџменту на Универзитету у Сјамену, професор је и специјални стручњак у Државном савету Кине. Броји велика достигнућа у области геолошких истраживања, оснивању и управљању комплексима рударства, флотације и металургије. Одликује га изузетно богато искуство, добитник је преко 10 државних и провинцијских награда за науку и технологију и има 11 патената.
Генерални директор ZiJin Mining Grupe Chen Jinghe одржао је говор на конференцији и том приликом истакао да ће нова достигнућа бити постигнута у новој ери. – Иновација је добра комбинација универзалних научних принципа и објективне стварности, а ако останемо привржени путевима иновација, ZiJin ће успети да промовише реформу свог система у свим аспектима и омогућиће нови круг развоја у циљу интернационализације, односно ширења пословања у другим земљама.
Нови корак треба да се оствари у новој ери – рекао је господин Chen. – Интернационализација је витални правац који ZiJin треба да предузме уколико жели да постане водећа светска компанија.
Он је истакао да ZiJin треба и даље да се држи стратегије давања приоритета ресурсима, као и да се фокусира на ризик пословања и одговорност. Као треће је поменуто да би ZiJin требало да реализује изградњу виталних пројеката које је већ стекао у власништво, а као четврто да би требало посветити већу пажњу контроли ризика у пословању. На крају, али не и најмање важно, јесте то да ZiJin треба да промовише одрживи развој на основу његовог праведног адаптирања и способности маркетинга, иновација и рада.
ZiJin је управо завршио прву фазу свог путовања и само ако сви запослени могу заједно да одрже и задрже страст и ентузијазам у раду, ZiJinov сан да постане водећа светска компанија ће се коначно и остварити – казао је Chen Jinghe.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …