Почетак Безбедност и заштита Безбедност пре свега

Безбедност пре свега

0 друго читање
0
0
1,552

РТБ инсистира на стриктној примени Закона о безбедности и здрављу на раду

 

РТБ. – „Неке грешке се не могу исправити. Брините о безбедности и здрављу на раду“. Безбедност пре свегаОвим слоганом РТБ Бор јасно истиче у први план бригу о запосленима и упозорава на стриктно поштовање и примену Закона о безбедности и здрављу на раду, пре свега на градилиштима нове топионице и фабрике сумпорне киселине где даноноћно ради више од 600 људи.
Изградња нових металуршких постројења улази у саму завршницу, ради се синхронизовано и ужурбано, па не желимо да се због динамичнијег темпа неко на градилиштима повреди. Безбедност пре свегаПриоритет над прогресом радова увек имају безбедност и здравље радника – категоричан је Драган Маринковић, директор пројекта „нова топионица“.
РТБ Бор ће, додаје, посебно наградити оне подизвођачке фирме на градилиштима топионице и фабрике сумпорне киселине које управо овом сегменту посвећују највећу пажњу и брину о томе да својим радницима омогуће безбедну радну средину и сигурност приликом обављања било које врсте посла. – Безбедност је посао свих нас – закључује Маринковић.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Безбедност и заштита

Оставите одговор

Погледајте и

Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

Славици Милосављевић уручена захвалница за професионалан и савестан рад Захваљујући њеном …