Почетак Актуелно Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

0 друго читање
0
0
330

Славици Милосављевић уручена захвалница за професионалан и савестан рад

Захваљујући њеном савесном раду избегнуте су потенцијалне опасности по безбедност људи и опреме у флотацији „Велики Кривељ“, казао Ћуо Гуоџу и позвао све запослене да следе њен пример

СЗК. – Генерални директор Србија Зиђин Копер Ћу Гуоџу похвалио је на колегијуму менаџмента компаније (6. јуна) руководиоца Одељења за безбедност у флотацији „Велики Кривељ“ Славицу Милосављевић и уручио јој захвалницу за ефикасну комуникацију, високи професионализам и промптно реаговање. Захваљујући њеном савесном раду, како је рекао, избегнуте су потенцијалне опасности по безбедност људи и опреме у том погону, па је због тога желео лично и јавно да јој захвали.

Правовремена информција, као један од најзначајнијих инпута предузећа, доноси извесност и смањује ризик пословања. Због тога су комуникација и благовремено пријављивање лоших вести од пресудног значаја у сваком послу. Јер, само онај ко на време има тачну информацију, има и моћ квалитетног одлучивања, контроле и управљања. Задатак свих менаџера је да идентификују и решавају проблеме, док извештаји запослених могу само да им помогну у бржем откривању проблема. Због тога је гест Славице Милосављевић, која је на време уочила и пријавила безбедносне ризике у флотацији „Велики Кривељ“, од велике важности и позивам све запослене да следе њен пример – рекао је Ћу Гуоџу.

Славица је, како нам је рекла, била пријатно изненађена овим потезом првог човека Србија Зиђин Копер. – Нисам очекивала никакву јавну похвалу, прилично сам изненађена. То је мој посао, моја обавеза као руководиоца Одељења за безбедност. Потенцијални ризик открила сам у оквиру редовне контроле свих флотацијских постројења. Фотографисала сам место и проследила фотографије надлежнима, који су реаговали одмах и брзо санирали проблем. Похвалу заслужују и све моје колеге, јер човек мало тога може сам да учини ако нема тимског рада.

„Сви су свесни колико је безбедност важна и сви могу да се носе са ванредним ситацијама“ слоган је овогодишњих активности у оквиру месеца безбедне производње и заштите животне средине у Србија Зиђин Копер. Јуна се, зато, појачава рад у овим сегментима пословања, а циљ је да се заједно са запосленима изграде безбедно радно и здраво животно окружење.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Актуелно

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …