Почетак Актуелно Рударство „Ново Церово“ пред новим изазовом:

„Ново Церово“ пред новим изазовом:

6 друго читање
0
0
2,063

Од априла 10.000 тона руде дневно

Даћемо све од себе да испунимо и тај задатак, каже директор најмлађег рудника у чијем саставу су површински коп и Фабрика дробљења и млевења. – Ако су менаџери одлични, онда и остатак тима функционише као војска, а у „Новом Церову“ је управо тако. Руководиоци су отвореног ума, веома позитивни и никада се не жале на посао. Дали су шансу младим људима, који су будућност овог рудника, да се покажу и докажу. Пред нама је дуг пут, али из дана у дан постајемо све бољи, истиче Jian He Yuan
КОП НОВО ЦЕРОВО
. – Ако су менаџери одлични, онда и остатак тима функционише као војска и сваки посао се обави добро. Одувек верујем да је то рецепт за успех, а у „Новом Церову“ је управо тако – каже нам на почетку разговора директор најмлађег рудника у чијем саставу су површински коп и Фабрика дробљења и млевења, Jian He Yuan.
Додаје да су руководиоци отвореног ума, веома позитивни и никада се не жале на посао. –Заједно пронађемо решење за сваки проблем на који наиђемо, јер дискутујемо о свему и одлично сарађујемо. Драган (Илић, прим.аут) је дао шансу младим људима, који су будућност овог рудника, да се покажу и докажу. И, то је била мудра одлука. У Фабрици дробљења и млевења, у којој је прошле године било много потешкоћа, првенствено због честих заглава руде, ситуација је сада неупоредиво боља, а и њоме руководи добар и стручан менаџерски тим. Уз несебичну помоћ запослених, ова фабрика данас одлично ради, а тако и изгледа јер се много пажње посвећује и уређењу околине – наводи Jian He Yuan и не крије задовољство.
„Ново Церово“ је, како каже, далеко мањи рудник од оног у „Великом Кривељу“ или Мајданпеку, па је за годину дана стандардизован сваки сегмент пословања. – Постигли смо све задате циљеве по питању производње, ископина, трошкова, уређења околине. Иза нас су тешка времена, која нећемо заборавити, а испред нас је дуг пут. Наш нови изазов и задатак јесте дневна производња 10.000 тона руде од априла, па ћемо дати све од себе да и у томе успемо. Из дана у дан постајемо све бољи – поносно каже директор Јиан Хе Yуан.
Површински коп „Ново Церово“ је фебруара добио нову управну зграду монтажног типа, у непосредној близини израђује се магацин за резервне делове, а у плану је и изградња нове радионице за поправку механизације.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Рударство

Оставите одговор

Погледајте и

Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

Славици Милосављевић уручена захвалница за професионалан и савестан рад Захваљујући њеном …