Почетак Актуелно Рударство Видоје Адамовић нови директор Рудника бакра Бор

Видоје Адамовић нови директор Рудника бакра Бор

4 друго читање
3
0
1,443

   

Кривељски коп остављам у добрим рукама

 

Видоје Адамовић нови директор Рудника бакра БорРББ. – Досадашњи управник копа „Велики Кривељ“ Видоје Адамовић од данас је директор Рудника бакра Бор. На предлог генералног директора РТБ-а Благоја Спасковског, Управни одбор и Скупштина Рудника бакра Бор именовали су Адамовића, дипломираног инжењера рударства, за новог директора предузећа пошто је његов претходник, Живорад Петровић, поднео писану оставку на директорску функцију, уз образложење да због здравствених разлога није више у могућности да је обавља.
Видоје Адамовић нови директор Рудника бакра БорВидоје Адамовић је у Руднику бакра Бор од 1996. године и за то време прошао је пут од руководиоца производње на копу „Велики Кривељ“, преко техничког руководиоца, до управника.
Кривељским копом управљао сам непуних пет година. Он сада добро ради и остављам га у добрим рукама – каже Адамовић и додаје да ће коп убудуће водити Милан Делић, његов доскорашњи технички руководилац. – Циљ ми је да повећамо производњу и смањимо трошкове, а приоритет у том послу су „Церово“ и „Јама“. Окупићу младе и стручне људе, другачије ћемо организовати посао и покушати да заједно, као екипа, „дигнемо“ производњу у свим погонима РББ-а – категоричан је Адамовић.
Видоје Адамовић постао је управник кривељског копа крајем 2008. године. У време његовог руковођења овај површински коп радио је из месеца у месец све боље. Недавно је, под његовом управом, забележен и историјски рекорд у откопавању руде из овог басенског лежишта – за месец дана дато је 970.000 тона!

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Рударство

3 Коментари

 1. jordan

  23. јула 2013. у 15:04

  Bravooo za Vidoja..nepokolebljiv i istrajan u radu…Čestitam

 2. vladeta miljković

  17. децембра 2013. у 19:03

  takvi smo mi rođeni 69-e Adamoviću čestitam! kad budeš imao vremena pogledaj ovaj link :http://www.tomitrade.co.rs-možda će ti koristiti-čovek je sasvim ok možda će ti trebati-srdačan pozdrav vlada

 3. vladeta miljković

  17. децембра 2013. у 19:12

  neće mora se odvojiti bila je moja greška bilo kako biločovek je moj nekadašnji radni kolega sad je vlasnik pomenute firme kad budeš imao vremena pogledaj link to je ozbiljna i pouzdana fiirmamožda će ti se ukazati potreba za njegovim uslugama- pozdrav vlada
  http://www.tomitrade.co.rs

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …