Почетак Корпоративна одговорност Туризам Четврта звездица хотелу „Језеро“

Четврта звездица хотелу „Језеро“

2 друго читање
0
0
843

 

Признање борском туризму

 

За само годину дана рада (после реновирања) хотел „Језеро“ на Борском језеру добио и четврту звездицу. – Д. Николић: То није само признање већ и обавеза јер четврта звездица диктира цену и бира клијентелу

БОРСКО ЈЕЗЕРО. – Комисија Министарства финансија и привреде доделила је четврту звездицу хотелу „Језеро“ на Борском језеру који је у власништву Рударско-топионичарског басена Бор. Четврта звездица је признање, али и обавеза, јер диктира цену и бира клијентелу.
Четврта звездица хотелу „Језеро“-И пре него што смо предложили Министарству финансија и привреде да нам додели четврту звездицу, испуњавали смо услове који се траже. Додали смо само неке ситнице (сијалице у собама, који комад намештаја…) и то је било довољно да комисија уважи наш предлог. И пре доделе били смо у категорији породичног и конгресног хотела. Четврта звездица није само признање већ и обавеза јер она диктира цену и бира клијентелу. Приоритет ће нам бити комерцијални туризам, а и цена ће бити за 20 процената виша – каже менаџер хотела „Језеро“ Данијела Николић.
Четврта звездица хотелу „Језеро“До четврте звездице хотел „Језеро“ на Борском језеру дошао је за само годину дана успешног рада. После реновирања домаћим снагама и улагањем 2,7 милиона евра, хотел је свечано отворен 18. августа прошле године. Пре тога није радио седам година. За само годину дана рада остварио је више од 14 хиљада ноћења.
Задовољни смо пословањем и доделом четврте звездице – оцењује Данијела Николић. – У сезони, када већина туриста одлази на море, ми имамо попуњеност капацитета 60 одсто. Али зато су нам у септембру и октобру сви капацитети продати. Убудуће наш приоритет биће комерцијални туризам. Испуњавамо скоро све услове и за пету звездицу, али зауставићемо се на четири.
Иако ће у будућем раду приоритет хотела бити комерцијални туризам, неће бити запостављен ни домаћи гост (породични туризам). Зато је у плану побољшање забавног дела програма, изградња тобогана, аквапарка и два понтонска (ограђена) базена у језеру. Уз већ постојеће проверене садржаје и услугу то ће још више привући госте да осете гостопримство и природне лепоте овога краја.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…