Почетак Корпоративна одговорност Туризам У хотелу „Језеро“ реновира се базен

У хотелу „Језеро“ реновира се базен

2 друго читање
0
0
2,382
У хотелу "Језеро" реновира се базен

 Добар глас далеко се чује

 

Крајем прошле године замењено преко 1.000 квадратних метара итисона у собама и ходницима. – Отворена играоница за децу опремљена по свим светским стандардима. – Постављен билборд на Селишту код Бора, а наредног месеца ће још неколико на путу до Параћина и на ауто-путу
У хотелу "Језеро" реновира се базенБОРСКО ЈЕЗЕРО
. – Ових дана у хотелу „Језеро“ на Борском језеру увелико се сређује базен – у току је комплетно кречење, бојење радијатора, поправљање стубова, замена светиљки. Предстојећи зимски распуст, како нам је рекла Милица Миловановић, управница хотела, гости ће дочекати на реновираном базену. Иначе, унутрашње сређивање хотела почело је крајем прошле године, када је замењено преко 1.000 квадратних метара итисона у собама и ходницима. Такође је улепшан и „освежен“ изглед великог (пансионског) ресторана. Новина у ионако богатој понуди садржаја хотела је и играоница за децу, опремљена по свим светским стандардима, која је отворена крајем новембра минуле године. Док родитељи попију кафу или пиће у пријатном амбијенту, деца су на сигурном и уживају у игри. Играоница није намењена само гостима хотела, па управница позива све Боране да овде доведу своје малишане.
Лани је било много посла у хотелу, па нисмо желели да „затварамо“ базен када су ту гости. Сада је период када је мање посетилаца и право је време да средимо неке ствари које иначе не можемо када је пун гостију. Хотел је „жива ствар“ и стално мора нешто да се ради – рекла је Миловановићева.

Наша саговорница додаје да су кренули и са појачаном рекламном активношћу – недавно је постављен билборд на Селишту код Бора, а наредног месеца планирају још неколико на путу до Параћина и на ауто-путу. – Већ смо имали постављене билборде који су се показали као добро рекламно средство. Много наших гостију нам је испричало да су их видели, распитали се о нама и одлучили да дођу. Уосталом, добар глас далеко се чује – поручила је управница хотела „Језеро“.
Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…