Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ „покупио“ бројне награде на новосадском Сајму туризма

Хотел „Језеро“ „покупио“ бројне награде на новосадском Сајму туризма

2 друго читање
0
0
1,236
Хотел "Језеро" "покупио" бројне награде на новосадском Сајму туризма

Златне медаље за квалитет услуга

„Језеро“ се изборило за вредна признања у жестокој конкуренцији око 500 угоститељских објеката из земље и иностранства (Црна Гора, Мађарска, Турска). – Све ове награде су потврда нашег досадашњег рада и подстрек, али и обавеза више да наставимо са добром услугом и да је усавршавамо – каже Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“

Хотел "Језеро" "покупио" бројне награде на новосадском Сајму туризмаБОРСКО ЈЕЗЕРО. – На недавно одржаном јубиларном 50. Међународном сајму туризма у Новом Саду (5-7. октобра) хотел „Језеро“ на Борском језеру окитио се двема златним медаљама (за амбијентално уређење ентеријера и екстеријера и за амбијент и квалитет услуге етно-ресторана „Језерце“), трима великим златним медаљама (за бројне садржаје спортско-рекреативног типа, висок квалитет укупне гастрономске понуде и висок квалитет апартманског смештаја), као и пехаром Новосадског сајма за квалитетну и богату угоститељско-хотелијерску услугу. „Језеро“ се изборило за ова вредна признања у заиста жестокој конкуренцији око 500 угоститељских објеката из земље и иностранства (Црна Гора, Мађарска, Турска).

На Сајму је било преко 250 излагача, а хотел „Језеро“ се представио на штанду Туристичке организације „Бор“. Милица Миловановић, управница „Језера“, није могла да сакрије задовољство чињеницом да су од сваког ко је пришао штанду распитујући се за овај бисер туристичке понуде борског краја чули само најлепше коментаре
Хотел "Језеро" "покупио" бројне награде на новосадском Сајму туризмаСве ове награде су потврда нашег досадашњег рада и подстрек, али и обавеза више да наставимо са добром услугом и да је усавршавамо. Било је много наших колега са којима смо успоставили контакт, склопили смо нове уговоре са агенцијама са којима досад нисмо сарађивали и надамо се успешној сарадњи са њима – нагласила је Миловановићева.
Листајући књигу утисака и сами смо се уверили да су домаћи и инострани гости (из Бугарске, Индије, Кине) имали само речи хвале за љубазно особље почев од рецепционара до кувара, кулинарско умеће, хигијену, педантност, срдачност, осмех на лицу запослених. . .
Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…