Почетак Корпоративна одговорност Туризам Државно првенство у олимпијском триатлону

Државно првенство у олимпијском триатлону

2 друго читање
0
0
883

Промоција борског туризма

 

Организатор првенства је борски Клуб екстремних спортова „Роцк анд ице“ уз помоћ РТБ-а Бор, локалне самоуправе и хотела „Језеро“ на Борском језеру“

БОРСКО ЈЕЗЕРО. – Овогодишње државно првенство у олимпијском триатлону биће одржано 4. августа на Борском језеру. Организацију овог такмичења подржали су Рударско-топионичарски басен Бор, локална самоуправа и хотел „Језеро“ на Борском језеру. На конференцији за новинаре у хотелу „Језеро“ представљена је стаза на којој ће ово такмичење бити одржано.
Државно првенство у олимпијском триатлонуОсим такмичења у олимпијском триатлону, за такмичаре рекреативце предвиђен је спринт триатлон (на двострукој краћој стази), а за најмлађе такмичаре, ради популарисања триатлона, биће организован акватлон (пливање и трчање без бициклизма) – каже Милена Драгичевић, председник Организационог одбора такмичења.
Државно првенство у олимпијском триатлонуНе познајем стазу на Борском језеру и Дубашници, али надам се да ће резултати бити добри и да ће такмичење бити масовно – оптимиста је српски триатлонац Немања Кораћ.
Државно првенство у олимпијском триатлонуГодину дана се рекраативно бавим триатлоном јер је то здрав спорт. Захваљујући њему променио сам животне навике и здравије живим – објашњава своју улогу промотера такмичења на Борском језеру телевизијски водитељ из Београда Иван Зељковић.
Државно првенство у олимпијском триатлонуОпштина и Басен Бор помогли су ово такмичење јер то је промоција Бора и туризма у овом крају. Надам се да ће се Бор представити у најбољем светлу и као организатор и као домаћин државног првенства у триатлону – каже председник Општине Бор Саша Вукадиновић.
Организатор државног првенства у олимпијском триатлону, које ће се 4. августа одржати на Борском језеру, јесте борски Клуб екстремних спортова „Роцк анд ице“. Међу триатлонцима из Србије биће и чланови борског Триатлон клуба.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…