Почетак Корпоративна одговорност Туризам Еуфорија у Бору: Стиже „Црвена звезда“

Еуфорија у Бору: Стиже „Црвена звезда“

4 друго читање
0
0
1,856

Након меча са крушевачким „Напретком“ првотимци Ненада Лалатовића, у оквиру мини-припрема, долазе у Бор у суботу, 28. марта. – „Црвено-бели“ одсешће у хотелу „Језеро“ на Борском језеру и тамо боравити до понедељка, за када је заказан и пријатељски меч са Фудбалским клубом „Бор“
Еуфорија у Бору: Стиже „Црвена звезда“БОР
. – Долазак фудбалера „Црвене звезде“ у Бор изазвао је право одушевљење и веллику еуфорију у граду бакра када је прича, која се у последњих неколико дана само кришом и са неверицом препричавала, постала званична информација. Да, првотимци тренера Ненада Лалатовића, након меча са крушевачким „Напретком“, у оквиру мини-припрема долазе у Бор у суботу, 28. марта.
„Црвено-бели“ одсешће у хотелу „Језеро“ на Борском језеру и тамо боравити до понедељка, за када је заказан и пријатељски меч са локалним фудбалским клубом „Бор“. Планирано је, такође, да играчи и стручни штаб „Црвене звезде“ овом приликом посете и Основну школу „Бранко Радичевић“ и издвоје време за дружење са многобројним фановима из града бакра.

За што бољи дочек црвено-белих прволигаша увелико се припремају и у хотелу „Језеро“ на Борском језеру. У току је уређење терена и околине да би пролећна сезона коју отварају фудбалери „Црвене звезде“ почела на најбољи могући начин, кажу надлежни у овом хотелу. Такође, подсећају да осим организованих туристичких група хотел „Језеро“ често посећују спортисти јер су, поред смештајних и угоститељских капацитета, гостима на располагању базен, аутоматска куглана, сале за стони тенис, билијар и шах, трим-кабинет и спољни терени за фудбал, кошарку, рукомет, одбојку и остале спортове.
Хотел располаже и мноштвом забавних садржаја: спа и велнес центром, кугланом са баром, фитнес центром, столовима за билијар и снукер, сланом собом, салоном за масажу, теретаном, базеном са ђакузијем, саунама, салом за сквош, понтонским базенима, има модерно опремљену банкет салу за организовање семинара, саветовања и тим-билдинга.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …