Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризма

Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризма

0 друго читање
0
0
40,463

Повратак старих гостију и славе

 

На Сајму туризма у Београду штанд хотела „Језеро“ на Борском језеру угостио 1500 посетилаца. – Склопљено седам уговора са туристичким агенцијама. – Војвођани први гости хотела после реновирања
Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризмаБОРСКО ЈЕЗЕРО
. – Пет месеци припрема и рада и Сајам туризма у Београду допринели су да хотел „Језеро“ на Борском језеру, после десетак година паузе, врати стари сјај и – старе-нове госте. Штанд хотела на Сајму туризма угостио је 1500 посетилаца, склопљено је седам уговора са туристичким агенцијама и четири индивидуална аранжмана, па први гости из Војводине стижу у хотел.
Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризмаРезултати које смо постигли на Сајму туризма већи су од очекиваних, па смо више него задовољни јер смо то постигли за само пет месеци припрема и рада. Склопили смо аранжман са „Грандтурсом“, највећом туристичком агенцијом у Војводини, и са „Сабром“, која је међу првих шест агенција у Србији – наглашава менаџерка хотела Данијела Николић.
Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризмаВећ у марту први гости су Војвођани који су, и пре затварања хотела, били редовни посетиоци Борског језера. Од 18. до 28. марта хотел ће угостити учеснике и госте Првенства Европе у снукеру (попуњени сви капацитети), од 6. до 30. априла све је, такође, попуњено учесницима семинара и спортских сусрета, у мају је слободно само седам дана, у јуну је попуњено 70 посто капацитета (прва половина јуна је пуна), у септембру су сви викенди заузети, а од 25. до краја септембра све је попуњено…
Да некадашњи гости нису заборавили хотел „Језеро“, иако није радио десетак година, потврђује и податак да је на недавном Сајму туризма овај хотел једини продао аранжмане индивидуалним гостима (остали хотели су склапали аранжмане само са туристичким агенцијама).
Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризмаОткако је хотел реновиран и њиме газдује Рударско-топионичарски басен Бор (на улазу је постављена скулптура рудара каква се налази и на кружном току на улазу у Бор) гостима је на располагању 240 кревета у 110 соба (двокреветне и трокреветне собе, осам породичних соба, шест соба за инвалиде, шест апартмана, један лукс апартман, три студија).
Осим базена, сауне, куглане, масаже, трим кабинета – хотел има и „слану собу“ за шест особа и по томе је јединствен у овом крају (најближа се налази у Нишу).
Хотел „Језеро“ на Борском језеру после Сајма туризмаСлана соба је просторија за рехабилитацију (обнављање) респираторног система – 45 минута боравка у њој замењује три дана на мору. Посебно се препоручује рударима и деци ради лечења дисајних органа, синуса, кожних обољења, штитасте жлезде – све под стручним надзором обученог особља. За прави ефекат потребно је пет до десет третмана по цени 500 динара за одрасле и 300 за децу (за 45 минута боравка) и није услов бити гост хотела – каже Данијела Николић.
Хотел „Језеро“ располаже и готово свим пратећим садржајима: сувенирницом, џез клубом за сто особа, девет соба за караоке, затвореним теренима за сквош, баскет и стони тенис, отвореним теренима за мале спортове и фудбал, а на пролеће ће имати и терене за мини-голф.
Гостима пружамо комплетну услугу тако да немају потребе да, осим у шетњу, изађу из хотела – закључује Данијела Николић.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…