Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел ”Језеро” пун за празнике

Хотел ”Језеро” пун за празнике

3 друго читање
0
0
1,085

 Гости из Бугарске, Београда, Војводине

Припремљен богат садржај: фарбање јаја на Велики петак, целодневни музички програм на тераси хотела првог маја и излет у Лазареву пећину другог, уз традиционални ручак у природи – јагњетину и прасетину испред пећине. – У башти етно-ресторана „Језерце“ музика још од 29. априла, па све до другог маја
Хотел ”Језеро” пун за празникеБОРСКО ЈЕЗЕРО
. – Пред Први мај и Ускрс деведесет одсто смештајних капацитета хотела “Језеро” на Борском језеру већ је распродато. Како нам је рекао заменик управнице хотела Миодраг Миловановић, гости су углавном из Бугарске, Београда и Војводине.
Хотел ”Језеро” пун за празникеТрадиционални првомајски аранжман хотела „Језеро“ траје од 29. априла до другог маја и за наше госте смо припремили богат садржај. Почиње традиционалним фарбањем ускршњих јаја на Велики петак, првог маја их чека целодневни музички програм на великој тераси хотела, а другог организујемо излет до Лазареве пећине у Злоту. Уз овај излет иде и традиционални ручак у природи – испред саме пећине – а на менију је, уобичајено, јагњеће и прасеће печење. У башти етно-ресторана „Језерце“ биће организован музички програм још од 29. априла, па све до другог маја.
Наш саговорник каже да у мају већ почиње сезона семинара и радничких спортских игара тако да су и мај и јун резервисани за таква дешавања. Очекује се сусрет зубних техничара Србије, семинари неких осигуравајућих кућа, а у јуну, јулу и августу већ стужу породице на летовање.

Поново смо подржали акцију поклон-ваучера по којој држава (онима који остваре најмање пет ноћења у Србији) рефундира пет хиљада динара јер се прошле године добро показала и по нас и по госте. Већ се интересују за места у главној сезони наши стални гости из Србије, Бугарске и Румуније. Многи од њих већ годинама овде долазе јер воле Борско језеро, уживају у овдашњој природи, а посебно у језерској води која је тада топла као и море – има 25 степени. Етно-ресторан, отворен августа прошле године, показао се као пун погодак и главна је атракција на Језеру. Веома добро функционише и како се време пролепшава све је више посла. Викендом је пун, још више гостију очекујемо кад почне купалишна сезона, а биће богат и првомајски програм.

Још повезаних текстова
В Љубиша Алексић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

„Зиђин“ постао већински власник и „Невсуна“

За више од 1,66 милијарди канадских долара кинеска компанија преузела је (28. децембра) 89…