Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ угостиће осам ватерполо репрезентација

Хотел „Језеро“ угостиће осам ватерполо репрезентација

2 друго читање
0
0
1,109

Идеални услови за смештај и припреме

 

Хотел испуњава све услове који су нам потребни, почев од соба до теретане и унутрашње сале за мале спортове у којој ће се одржавати кондициони тренинзи. Једном речи, „Језеро“ је као створено за овакве догађаје – рекао је Немања Маријан, генерални секретар Ватерполо савеза Србије

Хотел "Језеро" угостиће осам ватерполо репрезентацијаБОРСКО ЈЕЗЕРО. – Од 13. до 17. јула у Бору ће се одржати турнир на коме ће учествовати осам ватерполо репрезентација (Србије, Црне Горе, Шпаније, Грчке, Италије, Јапана, Бразила и Француске) – учесница олимпијског турнира. Све репрезентације биће смештене у хотелу „Језеро“ на Борском језеру, док ће се тренинзи и утакмице играти у Спортско-пословном центру „Младост“ у Бору.
Дарко Удовичић, директор Ватерполо савеза Србије, и Немања Маријан, генерални секретар ВСС-а, први су пре две недеље посетили хотел и детаљно се упознали са свим садржајима које нуди. Њихове импресије пренела нам је Милица Миловановић, управница „Језера“. milica milovanovicБили су одушевљени хотелом јер, како су нам рекли, испуњава све услове који су им потребни, почев од соба до теретане и унутрашње сале за мале спортове у којој ће одржавати кондиционе тренинге. Једном речи, „Језеро“ је као створено за овакве догађаје. Потрудићемо се да све буде на нивоу задатка, нарочито када је реч о посебној исхрани ватерполиста.
Немања Маријан је ове утиске поновио и на недавној конференцији за медије Ватерполо савеза Србије, када је, између осталог, истакао и изузетно задовољство због одлуке да Бор буде домаћин овог великог турнира. – Имаћемо идеалне услове и сада стварамо још један центар, што је у складу са стратегијом Савеза да развија ватерполо широм Србије.

Селектор српске репрезентације Дејан Савић је том приликом представио и програм рада репрезентације у наредном периоду пред Олимпијске игре у Рију. Пре Бора српски „делфини“ ће се припремати у Београду (са репрезентацијом САД-а) и Крагујевцу, а од 19. до 27. јуна учествоваће на финалном турниру Светске лиге у Кини (у групи са САД, Кином и Бразилом).

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…