Почетак Корпоративна одговорност Туризам Најава успешне сезоне хотела „Језеро“ на Борском језеру

Најава успешне сезоне хотела „Језеро“ на Борском језеру

2 друго читање
0
0
1,065

Четири пута боље него прошле године

 

Ову пословну годину хотел „Језеро“ је добро почео и судећи по припремама и најави, пре свега, семинара, саветовања и предавања – очекује се просечна попуњеност смештајних капацитета чак четири пута већа него прошле године. – До 10. јула очекује се завршетак адаптације етно ресторана на главној плажи. – На терасама и око хотела засађено више од хиљаду садница цвећа
Најава успешне сезоне хотела "Језеро" на Борском језеруБОРСКО ЈЕЗЕРО
. – У првом тромесечју ове године хотел „Језеро“ на Борском језеру имао је 2,6 пута више гостију него у истом периоду прошле. Од јануара до априла попуњеност смештајних капацитета је 42 процента. С обзиром на најаве у сезони и до краја године очекује се просечна попуњеност капацитета 45 одсто, што ће бити чак четири пута више него прошле године.
Најава успешне сезоне хотела "Језеро" на Борском језеруНаша очекивања су реална јер смо се добро припремили. Највише рачунамо на конгресни туризам јер већ имамо резервације за одржавање семинара, саветовања и предавања у јуну и јулу. Почела је и сезона свадби, па ћемо до краја новембра организовати свадбена весеља готово сваког викенда – оптимиста је управница хотела „Језеро“ Милица Миловановић.
Од најављених семинара, саветовања и предавања у јуну и јулу менаџмент хотела посебно издваја скуп Инжењерске коморе Србије (од 10. до 12. јуна) са 110 учесника, велики конгрес „Метцо минералс“-а (од 17. до 19. јуна) са 250 учесника, стручни скуп Савеза геодета Србије (од 19. до 21. јуна) са 300 учесника и стручни скуп туристичких радника источне Србије (16. јуна) са стотинак учесника. И ове године, као и прошле и претпрошле, хотел има добру сарадњу са београдском туристичком агенцијом „Робинзон“ која за туристе из Немачке организује викиншку туру „Путевима римских императора, па ће у јуну, јулу, августу и септембру по једна група ових туриста одседати у хотелу на Борском језеру.
Најава успешне сезоне хотела "Језеро" на Борском језеруПланирамо да на главној плажи до 10. јула завршимо адаптацију етно ресторана да бисмо у редовној понуди гостима дочарали амбијент и кухињу овога краја који су непознати многима и из Србије и из иностранства. На тераси хотела током лета имаћемо тематске музичке вечери (сваки пут друга земља са обележјима њене културе), па ће наши гости, осим у прелепом амбијенту и феноменалној кухињи, уживати и у музици акустичких оркестара из Бора и околине. Са локалнимспортским клубовима током лета организоваћемо турнире на отвореним спортским теренима – набраја активности и летњу понуду хотела управница Милица Миловановић.
-Они који скоро нису били у хотелу „Језеро“, биће пријатно изненађени новинама: све терасе освежили смо цвећем, на тераси базена и око хотела засадили смо више од хиљаду садница руже, петуније, мушкатле, бегоније, љубичице и другог цвећа – истиче заменик управника хотела „Језеро“ Миодраг Миловановић и додаје да на расположење госта да опет дође утичу не само смештајни капацитети и добра услуга него и амбијент у коме проводи пословне активности (конгресни туризам) или годишњи одмор (појединачни гости и организоване туристичке групе).

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…