Почетак Корпоративна одговорност Туризам Отворено Европско првенство у снукеру

Отворено Европско првенство у снукеру

3 друго читање
0
0
832

 Учествује 208 такмичара из 30 држава

Европско првенство у снукеру свечано отворено у хотелу „Језеро“ на Борском језеру. – Учествује 208 такмичара из 30 земаља. – До 22. марта такмиче се јуниори аматери у четири категорије, а од 23. до 28. марта мушке и женске екипе и ветерани. – Такмичење отворио Благоје Спасковски, генерални директор РТБ-а Бор
БОРСКО ЈЕЗЕРО
. – У хотелу “Језеро“ на Борском језеру свечано је отворено Европско првенство у снукеру на којем, у четири категорије, учествује 208 такмичара из 30 европских држава. До 22. марта на програму је појединачно јуниорско аматерско првенство такмичара до 21 године, а од 23. до 28. марта одржаће се тимска такмичења мушких и женских екипа и ветерана.
Европско првенство у снукеру свечано је отворио генерални директор Рударско-топионичарског басена Бор Благоје Спасковски:
Хотел “Језеро” на Борском језеру, град Бор и Рударско-топионичарски басен са стогодишњом традицијом у производњи бакра биће вам добри домаћини. Хвала што сте дошли и будите амбасадори својих земаља – покажите лепоте и гостопримство овога краја и Србије – истакао је Благоје Спасковски обраћајући се учесницима Европског првенства у снукеру на свечаном отварању такмичења.
Ораганизатор Европског првенства је Снукер асоцијација Србије. У две сале на првом спрату хотела “Језеро“ постављено је 16 столова за снукер, а за публику су монтиране посебне трибине са којих ће моћи да прати такмичење уживо и на видео-бимовима у хотелу, који ће, како су истакли и организатори и такмичари, бити добар домаћин.
По завршетку Европског првенства у снукеру, у хотелу “Језеро” остаће један професионални сто ради популаризације овог спорта у Бору и Србији.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…