Почетак Корпоративна одговорност Туризам Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризма

Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризма

3 друго читање
0
0
1,015

У фебруару у Софији и Београду 

РТБ-ов хотел „Језеро“ ће се представити на међународним сајмовима туризма од 12. до 14. фебруара у Софији и од 19. до 22. у Београду. – М. Миловановић: Очекујемо обнављање сарадње са старим и склапање уговора са новим туристичким агенцијама у земљи и региону

Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризмаБОРСКО ЈЕЗЕРО. – Хотел „Језеро“ на Борском језеру нема агресивну рекламу, али се за њега зна и у земљи и у иностранству захваљујући препорукама задовољних гостију и посредством хотелског сајта и „Фејсбука“. Још једна добра прилика да се овај хотел са четири звездице представи и туристичким агенцијама и појединачним гостима јесу сајмови туризма. Већ у фебруару хотел „Језеро“ учествоваће на два (оба међународна): од 12. до 14. фебруара у Софији и од 19. до 22. у Београду.
Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризмаКрајем прошле године успоставили смо сарадњу са бугарском туристичком агенцијом „Yубим“, па је Нову 2015. годину у нашем хотелу дочекало више од сто гостију из Бугарске. Пошто су и гости и представници њихове туристичке организације били задовољни, добили смо позив од „Yубима“ да будемо њихови гости на Међународном сајму туризма у Софији који се одржава од 12. до 14. фебруара – каже управница хотела „Језеро“ Милица Миловановић.
Већина бугарских туристичких агенција не зна за хотел на Борском језеру, па је Сајам туризма у Софији добра прилика да се то исправи:
Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризмаГостима из Бугарске наш хотел је близу, а они који знају за нас воле да летују на Борском језеру. Зато је Бугарска наше циљно тржиште. На Сајму у Софији све време ћемо бити на нашем штанду и у најбољем светлу представити наш хотел и бугарским туристичким агенцијама и појединачним гостима. Очекујем да ћемо склопити уговоре јер имамо различите понуде: викенд, летње, годишње, али и понуде за прославу Дана жена и Нове 2016. године – нада се управница Милица Миловановић.
Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризмаЈош више менаџмент хотела „Језеро, као и његов власник Рударско-топионичарски басен Бор, очекује од Међународног сајма туризма у Београду који ће бити одржан од 19. до 22. фебруара:
Највише наших гостију из иностранства су из Румуније, Бугарске и Италије. Пошто су задовољни нашом услугом, садржајима и околином, многи су већ резервисали место и ове године. На Међународном сајму туризма у Београду срешћемо се са излагачима из више земаља. Зато нам је овај сајам важан да и гостима у региону представимо наш хотел у што бољем светлу, да наставимо сарадњу са досадашњим партнерима и да склопимо уговоре са новим туристичким агенцијама, али и да се представимо потенцијалним појединачним гостима – каже управница хотела „Језеро“.
По броју излагача и посетилаца Међународни сајам туризма у Београду један је од најпосећенијих у Европи и таква прилика се не пропушта:
Презентација хотела „Језеро“ на сајмовима туризмаНа овај сајам долазе многе туристичке агенције из земље и иностранства да представе своје програме и то је добра прилика да успоставимо сарадњу са њима. Осим гостију из региона, наша циљна група су и гости из Београда и Војводине који су и до сада били наши стални и најчешћи посетиоци – истиче Милица Миловановић.
На Међународном сајму туризма у Београду од 19. до 22. фебруара хотел „Језеро“ на Борском језеру имаће заједнички штанд са Туристичком организацијом Бора.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…