Почетак Корпоративна одговорност Туризам Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у Софији

Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у Софији

3 друго читање
0
0
1,029

Нове технологије у пословању

РТБ-ов хотел „Језеро“ успешно се представио на Међународном сајму туризма од 12. до 14. фебруара у Софији, а од 19. до 22. учествује на Међународном сајму туризма у Београду. – На сајму у Софији менаџмент борског хотела упознао се са новим технологијама у пословању, а на сајму у Београду продаваће аранжмане са десет одсто попуста

Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у СофијиБОРСКО ЈЕЗЕРО. – На позив бугарске туристичке агенције „Yubim“ представници хотела „Језеро“ од 12. до 14. фебруара учествовали су на Међународном сајму туризма у Софији, а већ од 19. до 22. представиће се и на Међународном сајму туризма у Београду где ће, између осталог, продавати аранжмане са десет одсто попуста све док сајам траје.
На сајму у Софији били смо гости бугарске туристичке агенције „Yubim“ која слави 25 година рада. Са том агенцијом успоставили смо сарадњу крајем прошле године, па је Нову 2015. годину у нашем хотелу дочекало више од сто гостију из Бугарске. Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у СофијиПредстављајући своју агенцију на сајму у Софији, наши домаћини су јавно похвалили наш хотел. Изненадили смо се колико људи у Бугарској зна за Бор, Борско језеро и хотел „Језеро“. Дошли су да нас поздраве и наши гости који су на Борском језеру дочекали Нову 2015. годину – сумира утиске са сајма у Софији управница хотела „Језеро“ Милица Миловановић и истиче: – На сајму смо се упознали и са новим технологијама у туризму, посебно у рецепцијском пословању.
Међународни сајам туризма у Софији хотел „Језеро“ је искористио и за успостављање сарадње са бугарским и домаћим туристичким агенцијама:
Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у СофијиРазменили смо искуства и остварили сарадњу са бугарским агенцијама „Иркатур“ и „Интергрејд“ и са домаћим хотелима у Нишу, Сокобањи и Параћину и разговарали са представницима Туристичке организације Србије. Са домаћим хотелима у окружењу договорили смо се да размењујемо госте, што ће бити од користи и њима и нама – каже управница хотела „Језеро“.
Још више менаџмент хотела „Језеро“, као и његов власник Рударско-топионичарски басен Бор, очекује од Међународног сајма туризма у Београду јер је по броју излагача и посетилаца један од најпосећенијих у Европи.
Презентација хотела „Језеро“ на сајму туризма у СофијиТаква прилика се не пропушта. На сајму у Београду срешћемо се са излагачима из више земаља. Зато нам је овај сајам важан да и гостима у региону представимо наш хотел у што бољем светлу, да наставимо сарадњу са досадашњим партнерима и да склопимо уговоре са новим туристичким агенцијама, али и да се представимо потенцијалним појединачним гостима. Осим гостију из региона, наша циљна група су и гости из Београда и Војводине који су и до сада били наши стални и најчешћи посетиоци. Током сајма у Београду продаваћемо аранжмане са десет одсто попуста – истиче Милица Миловановић.
На Међународном сајму туризма у Београду од 19. до 22. фебруара хотел „Језеро“ на Борском језеру имаће заједнички штанд са Туристичком организацијом Бора која ће објединити представљање туристичке понуде и „Клуба РТБ-а“, хотела „Албо“, „Српске круне“, „Вертига“, ЗОО врта, Борског туристичког центра и сеоских домаћинстава (у гастрономском дану својим сиревима представиће се газдинство „Вануцић“ из Горњана).

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…