Почетак Награде и признања РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“

РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“

6 друго читање
0
0
945

„Феромонт“ најбољи у августу

 

Најбољи радници Новица Стевић („Феромонт“), Милутин Трифковић („Монт-Р“) и Срећко Илијевски („Стилцон“) добили новчане награде. – У име РТБ-а посебне награде најбољима за месечне резултате уручио председник Управног одбора Басена Немања Стевановић

РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“РТБ. – Најбољом подизвођачком фирмом у августу на пројекту „нова топионица“ у Рударско-топионичарском басену Бор проглашен је „Феромонт“, а најбољи радници подизвођачких фирми на истом пројекту су: Новица Станковић („Феромонт“), Милутин Трифковић („Монт-Р“) и Срећко Илијевски („Стилцон“). Њима је, на свечаном пријему, у име РТБ-а Бор, посебне награде за месечне резултате остварене на пројекту „нова топионица“ уручио председник Управног одбора Басена Немања Стевановић. Првонаграђеном Новици Станковићу припало је 50 хиљада динара, другонаграђеном Милутину Трифковићу 30 хиљада и трећенаграђеном Срећку Илијевском 20 хиљада динара. Руководство и сви запослени у „Феромонту“, једној од двадесетак подизвођачких фирми које у Басену Бор раде на градилиштима нове топионице и фабрике сумпорне киселине, добили су од РТБ-а ручак у хотелу „Језеро“ на Борском језеру.
РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“Ово је капиталан објекат за Бор, регион и Србију и када буде завршен, значиће повећање прихода, пореза и доприноса. Зато дугујемо захвалност „Феромонту“ и осталим градитељима за одговорност и професионализам и радницима за показану љубав према земљи – рекао је уручујући награде најбољима председник Управног опдбора РТБ-а Бор Немања Стевановић.
РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“Највећи еколошки и економски пројекат на Балкану биће завршен до 23. децембра и тада ће почети хладне пробе у реконструисаној топионици и новој фабрици сумпорне киселине – још једном је потврдио генерални директор РТБ-а Благоје Спасковски и захвалио се најбољем подизвођачу и најбољим радницима у августу: – „Феромонт“ је једна од бољих фирми у Србији, али ради успешно и у иностранству. Ви дајете пример другима како треба да се ради у Србији.
Идеја о месечном награђивању најбоље подизвођачке фирме и најбољих радника потекла је од генералног директора РТБ-а РТБ Бор наградио најбоље на пројекту „нова топионица“Бор Благоја Спасковског и председника Управног одбора Басена Немање Стевановића још почетком септембра када су заједно посетили градилиште највећег еколошког пројекта на Балкану, одмах по постављењу Стевановића за председника Управног одбора.
Изградња нове топионице и фабрике сумпорне киселине улази у завршну фазу. Радови су из дана у дан све интензивнији и обављају их више од 600 непосредних извршилаца, али и оних који су задужени за надзор, безбедност, логистику… Све је подређено заједничком циљу – механичком завршетку најсложенијег пројекта у Србији до 23. децембра. Награде најбољој подизвођачкој фирми и најбољим радницима РТБ ће додељивати сваког месеца све до окончања пројекта „нова топионица“.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Награде и признања

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…