Почетак Корпоративна одговорност Туризам У Хотелу „Језеро“ све више гостију из иностранства

У Хотелу „Језеро“ све више гостију из иностранства

2 друго читање
0
0
1,363

И Шпанци на Борском језеру?

Цела Србија има потенцијал за много више него што сада пружа у туризму, поготово овај део око Бора. Размотрићемо могућност да и Шпанце који дођу у Србију, углавном у Београд и Нови Сад, доведемо овде – рекао је Славиша Бићанин, власник туристичке агенције ФОРТУНИ виатгес из Барселоне

У Хотелу "Језеро" све више гостију из иностранстваБОРСКО ЈЕЗЕРО. – Хотел „Језеро“ на Борском језеру завршава најлепши пролећни месец веома успешно са много задовољних гостију. – Мај за нас представља почетак летње сезоне и надам се да ће тако бити и у току предстојеће – оптимистички је расположена Милица Миловановић, управница „Језера“.
Међу традиционално „незаобилазним“ гостима хотела били су Београђани, Војвођани, Бугари, а све их је више и из иностранства. Међу њима и Славиша Бићанин који је импресиониран изузетном услугом у „Језеру“ упутио похвале особљу и управници хотела. Ништа чудно – још један од задовољних гостију, али реч је о власнику туристичке агенције FORTUNI viatges из Барселоне.
У Хотелу "Језеро" све више гостију из иностранстваУ Шпанији сам већ 20 година и све време сам у туризму. FORTUNI viatges је туроператер која сарађује са многим српским и агенцијама из земаља бивше Југославије. Преко нас годишње скоро 15.000 људи из Србије дође на одмор у Шпанију. Цела Србија има потенцијал за много више него што сада пружа у туризму, поготово овај део око Бора, планине Црни врх, Стол, цело Хомоље. То је дивна зона и треба је искористити што више, тако да позивам госте који желе да посете град обавезно одседну у хотелу „Језеро“ на предивном Борском језеру. А, размотрићемо могућност да и Шпанце који дођу у Србију, углавном у Београд и Нови Сад, доведемо овде.

За Славишу је везан још један куриозитет – у Шпанију је отишао са супругом Браниславом управо из града бакра у коме су дотад живели. Не крије изненађење и одушевљење када упоређује какав је био тада и ово што сада види. – Бор се данас много разликује од оног који смо оставили пре 20 година – лепо је сређен, пун зеленила, ваздух је чист, баште ресторана и кафића су уређене. Види се да се град труди да пружи и покаже лепу слику о себи – каже Бићанин.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…