Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ и Клуб „РТБ Бор“ на сајму туризма

Хотел „Језеро“ и Клуб „РТБ Бор“ на сајму туризма

4 друго читање
0
0
1,429

Заједничка понуда борског туризма

 

РТБ-ов хотел „Језеро“ и Клуб „РТБ Бор“, заједно са Туристичком организацијом Бора, успешно се представили на међународним сајмовима туризма од 12. до 14. фебруара у Софији и од 19. до 22. у Београду. – На сајму у Софији менаџмент борског хотела упознао је нове технологије у пословању, а на сајму у Београду продавао је аранжмане са десет одсто попуста

Хотел „Језеро“ и Клуб "РТБ Бор" на сајму туризма у БеоградуБОРСКО ЈЕЗЕРО. – На Међународном сајму туризма у Београду од 19. до 22. фебруара хотел „Језеро“
на Борском језеру и Клуб „РТБ Бор“ у Брестовачкој Бањи имали су заједнички штанд са Туристичком организацијом Бора. На тај начин обједињено је представљање туристичке понуде РТБ-овог хотела и клуба, хотела „Албо“, „Српске круне“, „Вертига“, ЗОО врта, Борског туристичког центра и сеоских домаћинстава у борској општини на једном од најпосећенијих међународних сајмова у Европи. Ове године на сајму у Београду било је 1.100 излагача из 50 земаља.
Хотел „Језеро“ и Клуб "РТБ Бор" на сајму туризма у БеоградуЗаједно са Туристичком организацијом Бора ово нам је шесто учешће на сајму у Београду. Сложни смо и успешно представљамо туризам Бора и околине. За бањски туризам највише су заинтересовани Словенци, Бугари и Турци. Клуб „РТБ Бор“ нема довољно смештајних капацитета за заинтересоване госте за бањски туризам, али у сарадњи са хотелом „Језеро“, „Српском круном“ и „Вертигом“ можемо да пружамо и тај вид услуге. На сајму смо успоставили сарадњу са туристичким агенцијама. Имамо најаве ђачких екскурзија и посета планинарских група одушевљених стазама око Брестовачке Бање и Борског језера – каже Виолета Вучковић, управник Клуба „РТБ Бор“.
Заједничким учешћем на Међународном сајму туризма у Београду задовољан је и менаџмент хотела „Језеро“, као и његов власник Рударско-топионичарски басен Бор.
Хотел „Језеро“ и Клуб "РТБ Бор" на сајму туризма у БеоградуНа сајму у Београду срели смо се са излагачима из више земаља. Гостима нашег штанда представцили смо и наш хотел и комплетну туристичку понуду општине Бор. Настављамо успешну сарадњу са досадашњим партнерима. Склопили смо уговоре са новим туристичким агенцијама и обновили старе уговоре, као и уговоре са синдикалним организацијама. Наишли смо на велико интересовање индивидуалних гостију за наш хотел и за околину Борског језера, Црни врх и зимски туризам. Осим гостију из региона, наша циљна група се, осим на госте из Београда и Војводине који су и до сада били наши стални и најчешћи посетиоци, проширила и на госте из Европе. Током сајма у Београду продавали смо аранжмане са десет одсто попуста – истиче управница хотела „Језеро Милица Миловановић.
Осим на сајму у Београду, на позив бугарске туристичке агенције „Yubim“ представници хотела „Језеро“ учествовали су од 12. до 14. фебруара и на Међународном сајму туризма у Софији.
Хотел „Језеро“ и Клуб "РТБ Бор" на сајму туризма у БеоградуНа сајму у Софији били смо гости бугарске туристичке агенције „Yubim“ која слави 25 година рада. Са том агенцијом успоставили смо сарадњу крајем прошле године, па је Нову 2015. годину у нашем хотелу дочекало више од сто гостију из Бугарске. Представљајући своју агенцију на сајму у Софији, наши домаћини су јавно похвалили наш хотел. Изненадили смо се колико људи у Бугарској зна за Бор, Борско језеро и хотел „Језеро“. Дошли су да нас поздраве и наши гости који су на Борском језеру дочекали Нову 2015. годину – сумира утиске са сајма у Софији управница хотела „Језеро“ и истиче: – На сајму смо упознали и нове технологије у туризму, посебно у рецепцијском пословању.
Међународни сајам туризма у Софији хотел „Језеро“ је искористио и за успостављање сарадње са бугарским и домаћим туристичким агенцијама:
Разменили смо искуства и остварили сарадњу са бугарским агенцијама „Иркатур“ и „Интергрејд“ и са домаћим хотелима у Нишу, Сокобањи и Параћину и разговарали са представницима Туристичке организације Србије. Са домаћим хотелима у окружењу договорили смо се да размењујемо госте, што ће бити од користи и њима и нама – каже управница хотела „Језеро“ Милица Миловановић.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…