Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ уређен по европским стандардима, каже директор „Yute“

Хотел „Језеро“ уређен по европским стандардима, каже директор „Yute“

2 друго читање
0
0
899
Хотел „Језеро“ уређен по европским стандардима

Бор има шансу и у туризму

Хотел „Језеро“ уређен по европским стандардимаБОР. – Потенцијали Бора и његове околине су велики јер, како каже директор “Yute“ Александар Сеничић, борска општина има све што је потребно за квалитетан домаћи, али и међународни туристички промет. Национална асоцијација туристичких агенција то зна и зато је, напомиње он, одлучила да 21. септембра одржи управни одбор у реновираном хотелу „Језеро“ на Борском језеру.
Александар СеничићУ Хотелу „Језеро“ одржавамо радни састанак, али уједно пропагирамо и источну Србију која за две – три године може да постане једна од бољих туристичких дестинација у земљи. Утисци су сјајни, а хотел је уређен по свим европским стандардима. Бор има шансу и свесни смо потенцијала његове околине. Зато ћемо представнике 19 најбољих туристичких агенција у Србији, иначе чланове Управног одбора „Yute“, повести овог викенда на још неколико дестинација које могу да заокруже озбиљну туристичку понуду – рекао је Сеничић.
Хотел „Језеро“ уређен по европским стандардимаЦиљ коме ово репрезентативно удружење туристичких радника Србије (окупља 350 агенција) тежи јесте да, уз помоћ локалних органа власти, али и локалних предузећа, у Србији креира амбијент у коме ће се и домаћи и страни туристи осећати пријатно. – Странци се, кад успемо да их доведемо, тако и осећају. Е, зато бисмо волели да и у другим градовима економски јака предузећа улажу новац у развој и изградњу смештајних капацитета, али и у обнављање инфраструктуре, као што је то овде урадио РТБ Бор.
Биљана МарчетаОво мишљење првог човека “Yуте” дели и Биљана Марчета из новосадске туристичке агенције “Магелан”. Она напомиње да је Бор привлачан странцима и да се у то лично уверила јер је њена агенција за групу аустријских туриста недавно организовала посету клубу “Јама”. – Индустријски туризам је одлична идеја, мада мислим да би у овом крају добро могле да се продају и пешачке туре јер је околина Бора задивљујућа – истакла је Марчета.
Први овогодишњи јесењи дан, 22. септембар, туристички радници Србије провели су, у друштву домаћина, на Црном врху разгледајући жичару и ски-стазе, а поподневну кафу попили су 400 метара под земљом, у клубу “Јама”.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Генерални директор похвалио руководиоца Одељења за безбедности у кривељској флотацији

Славици Милосављевић уручена захвалница за професионалан и савестан рад Захваљујући њеном …