Кафић у зоо – врту

4 друго читање
0
0
1,517
У новом кафићу у борском ЗОО-врту цене безалкохолних пића и сладоледа најниже у граду.

У новом кафићу у борском ЗОО-врту цене безалкохолних пића и сладоледа најниже у граду. – На свечаном отварању кафића млада лавица добила име Нада.

У новом кафићу у борском ЗОО-врту цене безалкохолних пића и сладоледа најниже у граду.
У новом кафићу у борском ЗОО-врту цене безалкохолних пића и
сладоледа најниже у граду.
После комплетног уређења борског Зоолошког врта, где је до сада смештено више од стотину животињских врста, управа овог јавног предузећа омогућила је посетиоцима не само да разгледају животиње него и да се у новом кафићу одморе и освеже безалкохолним пићима и сладоледом по
најнижим ценама у граду.
Кафић на стотинак метара квадратних сами су изградили запослени у ЗОО-врту материјалом који је обезбедио Рударско-топионичарски басен Бор. Предност кафића нису само најниже цене него и то што се налази у непосредној близини мини дечијег игралишта, тобогана и љуљашки, па родитељи могу да се одмарају пазећи на малишане којима су посета ЗОО-врту и игра најинтересантнији.
Само у дану када је кафић свечано отворен (22. јула), у ЗОО-врту је било више од пет стотина посетилаца (улаз је био бесплатан).
Управа ЗОО-врта наставила је праксу да животињама рођеним на овом месту име дају деца до 12 година. На конкурсу за име младе лавице, која има
тек нешто више од месец дана, победила је петогодишња Душка Спасић која је лавици дала име Нада и као награду добила десет хиљада динара.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова За лепши Бор

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…