Нова картинг стаза

7 друго читање
0
0
2,090
Nova karting staza

Рударско-топионичарски басен Бор још једном показао да је друштвено одговорна компанија. – Уређење спортског комплекса наставља се изградњом терена за мини-голф и озелењавањем и улепшавањем.

Nova karting staza
Nova karting staza
Поводом Дана рудара у Бору је отворен још један спортски објекат првенствено намењен младима за спорт и рекреацију. У спортском комплексу где су Спортски центар, балон сала, скејт-парк, стадион Фудбалског клуба „Рудар“, хиподром и аква-парк отворена је и картинг стаза са лавиринтом у средини.
Нову картинг стазу првом вожњом отворили су координатор пројекта Милинко Живковић и директор Топионице и рафинације бакра Бобан Тодоровић.
-По ко зна који пут показали смо да је Рударско-тоипионичарски басен Бор друштвено одговорна компанија. Изградили смо једну од најлепших
картинг стаза у Србији и настављамо уређење Бора – истакао је на отварању Бобан Тодоровић.
-Отворили смо још један спортски објекат за спорт и рекреацију и сада настављамо изградњу терена за миниголф, озелењавање и улепшавање целог овог комплекса – рекао је Милинко Живковић и апеловао на грађане Бора да чувају све што је изграђено.
Картинг стаза и лавиринт изграђени су средствима донатора, РТБ-а Бор и Скупштине општине Бор. Стаза је дугачка 350 и широка седам метара. Лавиринт у средини, изграђен од старих гума рударске механизације из погона Басена Бор, намењен је најмлађима за игру, а, уједно, повећава и сигурност стазе.
За свакодневну вожњу на картинг стази у Бору ускоро ће стићи десетак картинг возила. Цена вожње за десет кругова је 500 динара. Већ на отварању млади Борани показали су велико интересовање за овај спорт и уживање на картинг стази.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова За лепши Бор

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…