Почетак Корпоративна одговорност Туризам Сарадња хотела „Језеро“ и Туристичке агенције „Xwаy“

Сарадња хотела „Језеро“ и Туристичке агенције „Xwаy“

6 друго читање
0
0
1,131

За госте са адреналином

За ускршње празнике капацитети хотела били попуњени 85 одсто, а за првомајске празнике очекује се стопостотна попуњеност. – Нова понуда, којом хотел жели да привуче нове специфичне госте који уживају у узбуђењима, од вишеструке је користи и за госте хотела и за угоститеље у борској општини и Тимочкој крајини
Сарадња хотела "Језеро" и Туристичке агенције "Xwаy"БОРСКО ЈЕЗЕРО
. – Захваљујући лепом времену и доброј организацији, у време ускршњих празника посећеност на Борском језеру била је као у време некадашњих првомајских празника: капацитети хотела „Језеро“ били су попуњени 85 процената. Осим Борана, који су четири нерадна дана ускршњих празника породично провели на Борском језеру, гости хотела били су и туристи из Београда, Новог Сада, Ниша и других градова, а посредством бугарске туристичке агенције „Yubim“, са којом хотел успешно сарађује, дошли су и гости из Бугарске.
За ускршње празнике хотел је имао и специјални ускршњи аранжман: заједно са куварима гости хотела су фарбали ускршња јаја, посетили Лазареву пећину и такмичили се за најтврђе јаје. Победници су добили вредне награде.

Од недавно хотел на Борском језеру има нову понуду: у сарадњи са борском Туристичком агенцијом „Xwаy“ организује низ активности за госте који не желе да свој одмор проведу само у хотелу, већ им је циљ да упознају околину и уживају у узбуђењима и адреналину. Овом понудом хотел жели не само да привуче нове специфичне госте него и да ти гости посете и остале локалитете и туристичке објекте на подручју општине Бор и Тимочке крајине.
Од нове понуде очекујемо вишеструку корист и за туристе и за угоститеље. Туристи ће употпунити свој боравак новим садржајима (обиласком и других локалитета са искусним водичима), а туристички објекти имају прилику и за додатну зараду. На пример, наши гости са водичем моћи ће да посете Злотске пећине, а после тога пожелеће да се освеже у ресторану, што значи да треба активирати мотел и ресторан у њему. То, такође, значи да треба да објединимо туристичку понуду и да активирамо све туристичке потенцијале не само у општини Бор него и на подручју Тимочке крајине – каже Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“.
Нову понуду хотела „Језеро“ реализује борска Туристичка агенција „Xwаy“. Између осталог, гости хотела моћи ће са искусним водичима да посете: Дубашницу, Црни врх, Стол, Ртањ, Злотске пећине (Лазареву и Верњикицу), Рајкову, Боговинску и Мандину пећину, Стојкову леденицу, кањон Лазареве реке… У понуди су и обиласци локалитета на Дунаву (Ђердапска клисура, Казан, Трајанова табла) и осталих занимљивих туристичких, историјских и археолошких локалитета у Тимочкој крајини. Нова заједничка туристичка понуда већ је дала прве резултате: у време ускршњих празника Туристичка агенција „Xwаy“ за групу гостију хотела „Језеро“ организовала је посету видиковцу кањона Лазареве реке и разгледање пећине Верњикице.
Имамо и разноврсне понуде за захтевније госте, оне који воле узбуђења и налет адреналина. Организујемо летење параглајдером са Црног врха и Ртња и бициклистичке туре изнајмљеним брдско-планинским бициклима. У сарадњи са „Србија шумама“ организујемо лов, а у понуди је и безбедно вађење устрељене животиње са неприступачних терена. Планирамо да водимо рониоце (који имају сопствену ронилачку опрему) на роњење код бране где је Борско језеро најдубље – каже Звонко Трифуновић, власник и директор Туристичке агенције „Xwаy“. – Ускоро ћемо отворити за посетиоце нови део најдуже пећине у Србији, Лазареве, која је једини туристички објекат те врсте у Србији по европским стандардима и по лепоти накита превазилази чувену Постојнску јаму у Словенији.
У хотелу „Језеро“ задовољни су почетком овогодишње сезоне и, судећи према интересовању туриста да првомајске празнике проведу на Борском језеру, очекују стопостотну попуњеност капацитета. Такође у мају, од 15. до 17., биће одржана модна ревија београдске Модне агенције „Селект“ коју ће пратити осамдесетак новинара из Србије.

Још повезаних текстова
В Милољуб Милошевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Решен проблем инвалида рада РТБ-а Бор

Привремена решења постала коначна    РТБ. – Инвалиди рада Рударско-топиони…