Почетак Корпоративна одговорност Туризам Етно-ресторан „Језерце“ допрема храну скијашима на Црни врх

Етно-ресторан „Језерце“ допрема храну скијашима на Црни врх

2 друго читање
0
0
1,041

Топли оброк за 300 динара

У сарадњи са Туристичким центром Бор, родила се лепа идеја да етно-ресторан „Језерце“ допрема храну на Црни врх. Надам се да ће сада, када су упознати са новом понудом коју пружамо, интересовање скијаша бити веће – рекла је Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“

БОРСКО ЈЕЗЕРО. – Етно-ресторан „Језерце“, који послује у саставу хотела „Језеро“, од јуче је почео да допрема храну у планинарски дом на Црном врху. Осим што ће у дому моћи да се угреју и попију нешто, љубитељи спортова на снегу од сада ће моћи и да поједу топли оброк (кувано јело, салата и лепиња) по цени од 300 динара.

У сарадњи са Туристичким центром Бор, родила се лепа идеја да хотел „Језеро“, тачније етно-ресторан „Језерце“, допрема храну на Црни врх. Јуче је био први дан када смо носили храну. Скијашии нису били обавештени, па су понели нешто да поједу, али је интересовање још јуче било велико. Међутим, ситуација је већ данас боља. Надам се да ће сада, када су упознати са новом понудом коју пружамо, интересовање бити веће – рекла је Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“. Етно-ресторан „Језерце“ ради сваког радног дана, од осам до касних вечерњих часова, тако да сви који воле да уживају у чарима прелепог зимског амбијента на Борском језеру могу овде да дођу.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…