Почетак Корпоративна одговорност Туризам Хотел „Језеро“ још једном оправдао водећу улогу у пословном туризму

Хотел „Језеро“ још једном оправдао водећу улогу у пословном туризму

2 друго читање
0
0
925

У марту и априлу две хиљаде ноћења

 

Поново смо доказали да смо били у праву када смо одлучили да се ослонимо на овај вид туризма, јер њиме можемо да се бавимо целе године – рекла је Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“. – Посебно интересовање изазива првомајски аранжман (од 29. априла до четвртог маја). – Већ сада доста заказаних манифестација за наредне месеце

Хотел "Језеро" још једном оправдао водећу улогу у пословном туризмуБОРСКО ЈЕЗЕРО. – У хотелу „Језеро“ на Борском језеру током претходна два месеца забележено је око 2.000 ноћења у оквиру бројних пословних сусрета, скупова и конгреса који су овде организовани (1.400 у марту). Први пролећни месец почео је веома запаженим и посећеним осмомартовским аранжманом, а наставио се семинаром ТЦА Агенције, саобраћајних предузећа Србије, Института за економију и право из Београда (чак два пута). Посленици овог туристичког драгуља угостили су и децу са Косова и Метохије (од 25. до 27. марта) са овогодишњом мис Србије Катарином Шулкић (родом из Звечана), чланове КУД-а „Абрашевић“, пензионере из Бора и Тимочке Крајине. . . Током марта у хотелу су боравила и 542 индивидуална госта.

Хотел „Језеро“ још једном је оправдао водећу улогу у такозваном конгресном (пословном) туризму. Поново смо доказали да смо били потпуно у праву када смо одлучили да се ослонимо на овај вид туризма, јер њиме можемо да се бавимо целе године. Ту су и посебни услови и погодности за организоване групе и синдикате, који увек уроде плодом, лепа и корисна сарадња са бројним туристичким агенцијама. Већ сада имамо доста заказаних манифестација за наредне месеце (семинари Wиннер штедиша, Савеза зубних техничара Србије, скуп здравствених радника, спортски сусрети радника Железнице и водопривредних предузећа Србије у мају и јуну) – рекла је Милица Миловановић, управница хотела „Језеро“. Наша саговорница додаје да све више расте и број индивидуалних гостију. Тренутно посебно интересовање изазива првомајски аранжман (од 29. априла до четвртог маја). Домаћини су се потрудили и припремили разноврстан и богат програм који, поред свих погодности и удобности које хотел пружа, садржи и дружење са гостима, ускршњи ручак, излет до Лазареве пећине, традиционални ручак на отвореном. А, да је и веома тражен сведочи податак да је почетком априла већ било резервисано 60 одсто аранжмана.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…