Почетак Корпоративна одговорност Туризам У хотелу „Језеро“ отворена апотека

У хотелу „Језеро“ отворена апотека

4 друго читање
2
0
1,562

Богатија понуда услуга

Ове године забележено 22.574 ноћења, што је осетан раст у односу на претходне (око 20.000 у 2014.). – На квалитету хране, услуга, смештаја, козметике не сме да се штеди. Гости мора да имају комплетан комфор, а ми да трошкове држимо под контролом – рекла је Милица Миловановић, управница „Језера“

У хотелу "Језеро" отворена апотекаБОРСКО ЈЕЗЕРО. – Понуда услуга хотела „Језеро“ на Борском језеру од данас је богатија за још једну – ЈУ Апотека Бор отворила је овде свој објекат. У апотеци „Језеро“, која ће радити сваког дана од 11 до 15 часова, осим лекова, моћи ће да се набави и све остало (препарати, дијететски производи, суплементи, разна помагала, санитетски материјал, папуче) за шта има дозволу за рад. – Надамо се да ће овај наш објекат „покрити“ потребе гостију хотела, али и грађана који живе у околном насељу. Такође, очекујемо да ћемо овим потезом побољшати туристичке услуге на овом подручју – рекла је, том приликом, Снежана Јанковић, в. д. директора Апотека Бор.

Уочи предстојећих празника занимљиво је да је новогодишњи аранжман хотела распродат још почетком године. Како нам је рекла Милица Миловановић, управница „Језера“, то је велика сатисфакција, пошто су 60 одсто тих гостију „повратици“ који су најлуђу ноћ овде дочекали и претходних година и тиме потврдили да су задовољни услугама хотела. Од њих 230, 137 ће бити из Бугарске (захваљујући одличној сарадњи са Туристичком агенцијом Yубим из Софије), 15 из Румуније и остали из Србије. Домаћини су се потрудили и припремили им разноврстан и богат програм (турнир изненађења у паин балл-у, спортско-рекреативне активности, организовано чување деце).

У хотелу "Језеро" отворена апотека– Ове године у нашем хотелу забележено је 22.574 ноћења, што је осетан раст у односу на претходне (20.000 у 2014.). Велики подухват био је и отварање етно-ресторана „Језерце“ (половином августа). Улагање се исплатило, јер је и на Борском језеру, а и у Бору недостајао такав објекат. Надамо се да ћемо га следеће године још више унапредити (повећати капацитет кухиње, наставити уређење паркинга и стаза). Ове године поплочали смо понтонске базене, осигурали дно, оспособили тушеве, поставили кабине за пресвлачење, клупе и контејнере дуж плаже. Трудимо се да унапређујемо околину, не само хотелског комплекса, већ и целог Борског језера. У хотелу више нема слободног простора за велике измене, али стално додајемо неке ситнице које гости примећују. Нови садржај који планирамо за следећу годину је изнајмљивање педалина и чамаца гостима током летње сезоне – нагласила је Миловановић.

Наша саговорница додаје да се и даље ослањају на конгресни (пословни) туризам, јер њиме могу да се баве током целе године. Посебан изазов у 2015. био је организација Конгреса флотера „Меццо Минералс“-а, чак четири семинара Паркинг-сервиса из Београда, боравак фудбалера „Црвене звезде“. . . Ту су и посебни услови и погодности за организоване групе и синдикате, који увек уроде плодом, лепа и корисна сарадња са бројним туристичким агенцијама. Већ сада „Језеро“ има доста заказаних аранжмана, скупова и манифестација за наредну годину.

– Не само у овој тешкој ситуацији која је задесила цело предузеће, овде се стално трудимо да повећамо приходе, уз минималне трошкове које настојимо да смањимо. Сваки динар који нам остане улажемо у побољшање понуде хотела. Многе ствари радимо и правимо сами. Међутим, на квалитету хране, услуга, смештаја, козметике, не сме да се штеди. Увек могу да се нађу произвођачи који ће гарантовати квалитет за нижу цену, како гости не би осетили мере штедње. Они мора да имају комплетан комфор, а ми да држимо трошкове под контролом – закључује управница „Језера“.

Још повезаних текстова
В Јасмина Станојевић
Више текстова Туризам

2 Коментари

  1. […] (Kolektiv) borsko jezero Apoteka hotel Jezero 2015-12-26 Prethodno Košarkaši i košarkašice završili polusezonu na začelju tabela […]

  2. borko

    28. децембра 2015. у 11:09

    Koliki su ukupni kapaciteti – broj noćenja godišnje u hotelu?

Оставите одговор

Погледајте и

Жене ZiJina: Весна Трајковска из Фабрике сумпорне киселине

Ништа не промиче њеном будном оку У постројењу за прераду отпадних вода даме су махом за к…