Почетак Корпоративна одговорност Serbia Zijin Copper наставља да помаже локалној заједници

Serbia Zijin Copper наставља да помаже локалној заједници

18 друго читање
0
0
1,370

塞尔维亚紫金铜业继续助力当地社区
为 „Mozaik“和Bučje村小学提供捐助

Донација за „Мозаик“ и основну школу у Бучју

Компанија, у оквиру својих друштвено-одговорних активности, помогла опремање дневног боравка за децу са сметњама у развоју „Мозаик“, обезбедивши средства за замену дотрајалих прозора. – Основна школа у Бучју добила канцеларијски материјал, а учионице едукативни прибор и нов намештај
SERBIA ZIJIN COPPER
. – Полазећи од чињенице да позитивне ефекте на светској берзи обојених метала и глобалном финансијском тржишту не треба да убире искључиво Serbia Zijin Copper, већ и грађани општина на чијим територијама компанија послује, менаџмент се труди да увек ради за добробит заједнице. Компанија је овога пута, у оквиру својих друштвено-одговорних активности, помогла опремање дневног боравка за децу са сметњама у развоју „Мозаик“, обезбедивши средства за замену дотрајалих прозора. Представници Кабинета генералног директора Serbia Zijin Copper посетили су данас тим поводом децу у „Мозаику“ и били дочекани – песмом.
Важно нам је било да у ово доба, када влада вирус корона, заштитимо децу од других вируса, односно да им не буде бар хладно док су код нас. Компанија Serbia Zijin Copper нам је изашла у сусрет, уплатила новац за замену старих прозора и због тога јој велико хвала – казао је председник Друштва за помоћ ментално недовољно развијеним особама у Бору Мирослав Ђорђевић.
Још једна у низу донација коју је Serbia Zijin Copper реализовала октобра јесте и опремање Основне школе „Ђура Јакшић“ у Бучју. На иницијативу председника месне заједнице Данијела Петровића, Компанија је овој образовној установи донирала неопходан канцеларијски материјал, а учионице опремила едукативним прибором и намештајем.
Ово није прва донација нашем селу, јер смо пре тога добили и новчану помоћ за организацију сеоске славе. Прошле године, Компанија је изашла у сусрет и нашем културно-уметничком друштву, тако да сарадњу са Serbia Zijin Copper већ можемо назвати традиционалном – рекао је Петровић.
Serbia Zijin Copper је почетком ове године предшколској установи „Бамби“ донирала доставно возило, а градској Болници поклоњен је савремени уређај за разбијање камена у бубрегу.

Још повезаних текстова
В Горица Тончев Василић
Више текстова Корпоративна одговорност

Оставите одговор

Погледајте и

Реиндустријализација металуршких капацитета донела Боранима чист ваздух и боље услове рада

Србија Зиђин Копер решила једновековни проблем загађења ваздуха у Бору Ћу Гуоџу: Пројекат …